• image one
 • image two
 • image three
 • image three

Traduceri

Traduceri Autorizate/Legalizate notarial Acte oficiale/documente jurdice:

 • acte notariale, certificate de căsătorie, certificate de naştere, acte de studii, foi matricole procuri notariale, diploma de bacalaureat, diploma de licență, contracte vânzare – cumpărare, închiriere, locațiune, cărți de muncă, atestate, premise, sentințe, hotărâri judecătoreşti, documente şi contracte juridice, dosare finanțare
 • Traduceri Economice

 • Documente contabile: bilanturi, balante, rapoarte financiare, rapoarte economice anuale, facturi, documente de import şi export, certificate de origine, declaratii vamale, corespondentă de afaceri, oferte de licitatii, materiale promotionale, cataloage de produse
 • Traduceri Tehnice

 • Instructiuni de utilizare, instructiuni de montare, manuale tehnice şi de întretinere, caiete de sarcini, specificatii tehnice, certificate de garantie, documentatie pentru licitatii, caiete de sarcini
 • Traduceri Medicale

 • analize medicale, adeverinte medicale, certificate medicale, bilete de externare, prospecte, manuale si brosuri de prezentare, echipamente medicale, instructiuni de utilizare ale instrumentelor medicale, dosare medicale pentru tratamente in strainatate
 • Domenii

  Economic si financiar – bancar

 • Textele din acest domeniu necesita cunostinte avansate de specialitate, prin urmare sunt efectuate numai de economisti sau traducatori cu pregatire in domeniul economic.
 • Acest domeniu include: rapoarte de audit si financiare, bilanturi anuale, balante, rapoarte economice anuale, facturi, extrase de cont, scrisori de bonitate, documente de plata, documente de import şi export, certificate de origine, declarații vamale, corespondentă de afaceri, planuri de afaceri, oferte de licitatii, materiale promotionale, cataloage de produse.

  Traduceri pentru Edituri

 • De la inventarea tiparului cartile raman cel mai important instrument de comunicare. Publicarea subiectelor in diferite limbi este o realitate contemporana si este greu de imaginat, ca ar putea fi altfel.
 • Pasiunea pentru lectură are o dimensiune globală. Aceste tentinde nu cunosc limite, poate doar dincolo de barierele lingvistice. De aceea, cartile trebuie publicate si sunt traduse. O traducere buna necesita cooperarea cu specialisti, de aceea propunem editurilor traduceri profesionale efectuate de traducatori specializati. Acestea pot fi combinate cu servicii suplimentare de corectura. Suntem de asemenea implicati in recrutarea de traducatori pentru proiecte specifice.
 • Firme de proiectare

  Chiar şi cel mai bun proiect nu inseamna mult fara o realizare adecvată. Trecand la realizarea lui, trebuie să fim constienti ca aceasta nu se incheie in momentul in care am pus punctul pe „i”. Acesta trebuie livrat la Beneficiar, in cel mai bun mod. Cu alte cuvinte, lizibilitatea şi intelegerea sunt esentiale pentru succesul proiectelor.
  Iar noi, biroul de traducere putem oferi sprijin firmelor de proiectare si inginerilor, traducand documentatiile de proiect pentru constructii rezidentiale si nerezidentiale, studii geotehnice pentru infrastructuri de transport, studii de fezabilitate, proiecte tehnice, detalii de executie, proiecte de autorizatie, caiete de sarcini.
  Oferta de traduceri pentru firmele din sectorul industrial Industria a fost, este si va fi motorul unei economii puternice, iar acesta este condiția invariabilă pentru stimularea dezvoltarii unei tarii. Fiecare ramura a industriei are acum o dimensiune globala. Contractori externi, societati care coopereaza in procesul de productie situate în diferite părţi ale pieţei mondiale sunt indicatorii unei economii înfloritoare. În acest domeniu sunt incluse traducerile tehnice: instrucțiuni de utilizare, instrucțiuni de montare, manuale tehnice şi de întreținere, caiete de sarcini, specificații tehnice, certificate de garanție.

  Traduceri Juridice si administrative

  Spatiul public contemporan si modul de a rezolva problemele a dominat reglemetarile jurdicie. Oricare ar fi sursa unei astfel de chestiuni, exista putine tranzactii fara o participare juridica. Aceasta ofera incredere si siguranta in situatii neprevazute. Deoarece actiunile tale au tot mai des o dimensiune internationala, necesita implicarea unui birou de traduceri care intelege tendinata acestor actiuni si este in masura sa indeplineasca cerintele clientilor exigenti.

 • TRADUCEM acte notariale, contracte vânzare – cumpărare, închiriere, locațiune, sentințe, hotărâri judecătoreşti, documente şi contracte juridice, convenţii, dosare finanțarea, regulamente, acte înfiinţări societăţi comerciale.
 • ACTE DE STARE CIVILA - certificate de căsătorie, certificate de naştere, acte de studii, foi matricole, procuri notariale, diplome de bacalaureat, diplome de licență, atestate, cărți de muncă.
 • Publicitate

  Goverin mentiona: “Aerul e compus din oxigen, azot si reclama.”

 • Publicitatea si reclama – ele anunta noutatea
 • Scopul: promovarea vanzarilor
 • Actiunile de publicitate si reclama fac parte din sistemul de productie-distributie-consum. Marketing, publicitate, mass-media toate au ca scop sa atraga atentia consumatorului asupra unui serviciu sau unui produs, pentru a-l determina sa cumpere produsul respectiv. Oferta, a caror beneficiari pot fi agentiile de publicitate si departamentele de marketing si publicitate se refera la traducerea tuturor tipurilor de materiale promotionale si de publicitate, a cataloagelor de produse, prezentarilor de firma.

  In pas cu TEHNOLOGIA IT

  Sprijinim dezvoltarea mediului de afaceri, a activitatilor industriale, dezvoltarea strategiilor de organizare traducand site-uri web si bloguri, manuale pentru utilizarea diferitelor soft-uri, manuale şi instrucţiuni de folosire pentru hardware, proiecte IT, certificate.