Servicii

A-Zet nu se susține doar cu numele. La noi chiar găsești totul într-un singur loc: Traduceri autorizate și legalizate, Interpretariat, Apostilare și Legalizare.

Totul de la A la Zet!

Servicii
Servicii

01. Traduceri

Vom fi sinceri: echipa noastră e capabilă sa realizeze traduceri din aproape orice limbă și din aproape orice domeniu: traduceri juridice, traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri economice, traduceri financiar – bancare și din orice alt domeniu aveți nevoie.

Servicii

02. Interpretariat

Interpretariatul nu este așa de ușor precum ar părea la prima vedere, dar echipa A-Zet este perfect pregătită să te ajute și privitor la acest apect. Un interpret bun, atent și riguros, poate face diferența într-o situație importantă de comunicare, fie simultană, fie consecutivă.

Servicii

03. Apostilare

Echipa A-Zet este capabilă să se ocupe și de apostilare pentru documentele primite. Dar țineți cont: În România se pot apostila doar acte emise de autorităţile române. Indiferent că se apostilează o copie legalizată notarial sau o traducere legalizată, originalul actului trebuie să fie emis de autorități din România.

Servicii

04. Legalizare

La A-Zet, toate traducerile sunt autorizate, acestea fiind efectuate de traducători autorizați de Ministerul Justiției. Traducerea legalizată este o traducere autorizată prin care semnătura traducătorului este certificată de un notar public.

Servicii

05. Din limba in limba

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Sint inventore magni, neque ipsum maiores repellat unde! Similique minus non quibusdam magnam! Alias fugit delectus nulla repudiandae? Molestias, architecto cumque? Ipsa assumenda ipsam laborum aspernatur ratione in saepe eaque sit sunt!