• image one
  • image two
  • image three
  • image three

Intrebari frecvente:

Cum se calculeaza pretul unei traduceri ?

Documentele dumneavoastră vor fi analizate atent, stabilindu-se gradul de dificultate si numărul de pagini estimat. Preţul final se calculează per document sau daca acesta insumeaza mai multe pagini, pornind de la numărul de pagini rezultate in urma traducerii (textul tinta), dificultate si termenul stabilit pentru predare. Pagina standard = 1800 caractere cu spatii. Puteţi afla cate caractere contine documentul d-voastră în Microsoft Word astfel: Tools- Word Count.
Tarifarea minima este de 1 pagina/ act. Preturile de mai sus se refera la traducerile standard.
Pentru traduceri specializate (domeniul tehnic, medical, juridic) sunt necesare cotatii de pret personalizate pentru fiecare comanda in parte, in functie de termenul de predare, nivelul de dificultate si numarul de pagini. Va rugam sa ne contactati pentru a obtine o cotatie de pret.
Pot fi negociate de comun acord reduceri de pret in functie de numarul de pagini, termenul de predare, precum si de nivelul de dificultate al textului de tradus. De asemenea, pentru persoanele juridice cu care colaborarea este de lunga durata acordam reduceri substantiale.
În maxim 30 de minute de la transmiterea cererii dvs. de oferta vă vom trimite informaţiile privind preţul, termenul de realizare si detalii suplimentare privind comanda dumneavoastră.

Termenele limită pentru realizarea serviciilor de traducere lingvistice sunt flexibile şi vor fi stabilite individual, în funcţie de cerinţele dvs. şi de complexitatea textului original. Termenul standard pentru predarea unei traduceri cu un volum de maxima 10 pagini este de 24 ore. Pentru traduceri efectuate in aceeasi zi se percepe o taxa de urgenta de 50 % din pretul traducerii. Pentru un numar mare de pagini (peste 10) solicitat pentru a doua zi la prima ora se aplica taxa de urgenta de 50%.

Livrarea traducerilor
Traducerea dvs. poate fi livrata: prin e-mail, pe CD, prin fax, sau pe suport de hârtie, prin poştă sau prin Curierat rapid în orice zonă din Bucureşti sau din ţară. Trebuie doar sa ne aduceţi la cunoştinţă metoda care vă avantajează.

Tariful pentru servicii de interpretariat variaza in functie de gradul de dificultate si de specializare a limbajului, de timpul alocat si de locatie.

Pentru serviciul de interpretariat la oficierea casatoriilor sau la semnarea unor acte notariale se stabileste un pret per ora.
La intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane etc. pretul se stabileste pe zi. Timpul maxim de interpretare este de 6 ore pe zi, cu pauze incluse.
Timpul se contorizeaza incepand din momentul in care interpretul se afla la dispozitia clientului.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul va asigura transportul, cazarea si masa (mesele) interpretului (interpretilor) in conditii decente sau va achita contravaloarea acestor servicii.
Sistemul de traduceri online vă oferă posibilitatea efectuării plăţii online prin virament bancar (O.P.)
sau utilizând serviciul Internet Banking. De asemenea vă stă la dispoziţie sistemul clasic cu plata în numerar la sediul nostru sau prin curierat rapid, odată cu primirea documentului tradus.

Pentru ca stim ca timpul dvs. este pretios, efectuam traduceri autorizate si traduceri legalizate in regim de urgentă.
Legalizarea documentelor
Trebuie tinut cont de faptul ca majoritatea birourilor notariale au programul intre orele 1000 si 1600, de luni pana joi, iar vineri pana la ora 1300 de aceea, va recomandam ca in cazul in care este necesara predarea in aceiasi zi a unei traduceri care necesita legalizare, sa ne trimiteti materialul cel tarziu pana la ora 1100 de luni pana joi.
Pentru legalizarea unei traduceri este necesară prezentarea documentului in original.
Va stăm la dispozitie pentru informatii suplimentare si referinte! Va garantăm confidentialitatea documentelor dvs.