Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Mi-am pierdut traducerea. Mai aveți cumva o copie?

Păstrăm traducerile în format electronic pentru o perioadă de 3 luni. După această perioadă, pentru un nou exemplar se va relua procesul de traducere contra cost.

Livrarea traducerilor

Traducerea dvs. poate fi livrata: prin e-mail, pe CD, prin fax, sau pe suport de hârtie, prin poștă sau prin Curierat rapid în orice zonă din București sau din țară.

Ce acte de studii traduceți?

Diploma de bacalaureat, diploma de absolvire a liceului, diplomă de licență, foaie matricolă, programă analitică, atestat de competențe lingvistice, atestat de competențe profesionale. certificat de absolvire a ciclului inferior al liceului, certificat de calificare profesională, certificat de competențe digitale

Actele de studii trebuie vizate în prealabil la Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor (C.N.R.E.D. ) din cadrul Ministerului Educației ?

În majoritatea cazurilor, da.

Prin procedura de vizare se verifică și se certifică autenticitatea și legalitatea actului de studiu şi a înscrisurilor de pe acest act. Procedura de vizare se aplică pentru statele care solicită apostilarea sau supralegalizarea actelor de studii.

Puteți traduce documente și în alt format decât Microsoft Word?

Putem traduce documentele din orice format: Word, Excel, Power Point, .pdf, .jpg., odt. și altele.

Cum pot face plata?

Plata se face on-line, prin sistemul clasic cu plata în numerar sau cu cardul la sediul nostru sau prin curierat rapid, odată cu primirea documentului tradus.

Cum se calculează prețul unei traduceri ?

Documentele vor fi analizate atent, stabilindu-se gradul de dificultate si numărul de pagini estimat. În maxim 30 de minute de la transmiterea cererii tale de ofertă, vom trimite informațiile privind prețul, termenul de predare si detalii suplimentare privind comanda.

Prețul final se calculează per document sau dacă acesta însumează mai multe pagini, pornind de la numărul de pagini rezultate în urma traducerii (textul țintă), limba în sau din care se traduce, gradul de dificultate si termenul stabilit pentru predare – în regim normal sau la URGENȚĂ.

Pagina standard însumează 300 de cuvinte sau echivalent 2000 de caractere cu spatii.

Tarifarea minimă este de 1 pagină/ 1 act.

Pentru traduceri specializate (domeniul tehnic, medical, juridic) sunt necesare cotații de preț personalizate pentru fiecare comandă în parte, in funcție de termenul de predare, nivelul de dificultate si numărul de pagini. Te rog sa ne contactezi pentru a obține o cotație de preț.

Termenele de predare pentru realizarea serviciilor de traducere sunt flexibile şi vor fi stabilite individual, în funcție de cerințele Clientului şi de complexitatea textului original.

Termenul standard pentru predarea unei traduceri cu un volum de maxim 10 pagini este de 24 -48 ore. Pentru traduceri efectuate in aceeasi zi se percepe o taxa de urgență de 50 % din prețul traducerii.

Folosește formularul de contact pentru a adresa orice întrebare despre evaluarea rapidă a prețului traducerii, termenul de predare și modalitatea de plată sau de livrare. *Răspundem imediat.

Asiguram ridicare și predarea gratuită a documentelor pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 RON iar pentru comenzile cu o valoare sub 200 RON costul pentru ridicarea/predarea documentelor este de 20/20 RON.

Nu ai posibilitatea să te deplasezi la biroul nostru?

În București putem trimitem curierul nostru pentru ridicarea documentelor și predarea traducerilor sau poți apela la serviciul nostru de Traducere Online.

Traduceri Online - Cum funcționează

Trimite textul A.
Evaluare B.
Comanda C.
Traducere D.
Predare E.

Trimite textul

A.

Folosește formularul de comandă pentru a ne transmite documentul pe care vrei să îl traduci.

Evaluare

B.

În doar 30 de minute unul dintre experții noștri analizează textul și evaluează exact costul traducerii. Termenul de predare este stabilit de comun acord cu Clientul.

Comanda

C.

După ce primești evaluarea gratuită, lansezi comanda și efectuezi plata.

Traducere

D.

Textul ajunge la unul dintre traducătorii noștri, care în 15 minute demarează traducerea.

Predare

E.

Traducerea finalizată o trimitem prin email. Garantăm 1-3 h pentru textele scurte și cel mult 24 de ore pentru textele standard.